perjantai 1. toukokuuta 2015

Varaslähtö viikonloppuun

Meidän perheen arkiviikko loppui tällä viikolla jo keskiviikkona, kun auton nokka suunnattiin Jyväskylästä kohti kotia. Näin ollen saimme otettua varaslähdön vappuun ja viikonloppuun. Koko perheen reissu Keski-Suomeen sujui yli odotusten, ja tämä mutsi oli kyllä ihan maailman onnellisin, kun ei tarvinnut olla erossa vauvapojasta ja isästään. Pikkuinen jaksoi pitkät automatkatkin hyvin, ja paljon poju sai myös uusia kavereita, kun käytiin moikkaamassa äidin opiskelukavereita.

Torstai ja perjantai - eli koko vappu vierähti muuttaessa ja vuokrakodin loppusiivoa tehdessä. Nyt voidaan viimeinkin sanoa, että vuokra-asunnolle ollaan sanottu virallisesti heipat, ja avaimet voidaan luovuttaa huomenna oikeille omistajilleen. Nyt asumme muutaman viikon mieheni vanhempien luona, mutta ennen kuun loppua pääsemme muuttamaan omaan kotiin! <3

Toki ehdimme muuton ja siivouksen lomassa taikoa pöytään vähän herkkujakin munkkien ja siman lisukkeeksi. Tällä kertaa herkuteltiin hedelmäsalaatilla, josta pääsi nauttimaan myös perheen pienin.
Vinkki äideille: Myös iltapuuro maittoi V:lle huomattavasti paremmin, kun annokseen lisättiin vähän tuoretta hedelmää.

Hyvää viikonloppua sinulle!
- Laura

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/13979539/?claim=a2a2ebpkub9">Follow my blog with Bloglovin</a>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti