tiistai 5. toukokuuta 2015

Kevättä parhaimmillaan

Nyt viimeistään voi sanoa, että kevät on koittanut myös Väinölän kulmille. Rakastan kevättä! Ja vaikka löydänkin kyllä riemua kesän lämmöstä, sen väriloistosta ja sadepäivistä ihan siinä missä syksyn pimeistä illoista, kuralätäköistä ja ruskastakin, niin keväässä vaan on sitä jotakin. Sellaista kevätsäätä ei nimittäin olekkaan, etteikö täällä maaseudulla voisi painua ovesta pihalle ja nauttia.


Eilen ulkoilimme V:n kanssa monta tuntia päivän aikana. Ensimmäistä kertaa oli niin lämmin, että uskaltauduin jättämään villalapaset ja kypärälakit naulakkoon. Vielä V:n ensimmäisen vuoden jälkeenkin olen edelleen välillä epävarma siitä, mitä pienelle laittaa päälle? Miten pukea poika kevätsäähän niin, ettei tämän olisi liian kylmä, tai vastaavasti liian kuuma? Mitä muut äidit ovat mieltä? Koska on oikea hetki jättää pois rattaista toppapussi ja merinovillapuvut? Mikä teidän perheessä on the celsiuslukema, jolloin ei enää laiteta villasukkia kumisaappaisiin? 

Kuten kuvista näkyy, myös V nauttii keväästä kovasti uusissa adidaksen lenkkareissaan, jotka perheen isukin mielestä muuten ovat "kovin nopeen näköset". Ja kyllähän noilla lujaa tuntuu pieni mies kulkevan.
Tykkään ulkoilla pojan kanssa aina kun sää vain sallii. Eikä hän itsekään jaksaisi millään olla enää koko päivää sisällä. Ehkä kohta kun pääsemme muuttamaan tähän "Väinöläksi" ristimäämme kotitaloon, myös poitsu jaksaa temmeltää välillä myös sisätiloissa, kun neliöitä on huomattavasti enemmän verrattuna edelliseen asuntoomme.

Enää muutama viikko, ja pääsemme vihdoin tekemään talosta kotia <3 Ensimmäiset rehelliset sisustuspostaukset varmaan myös ilmestyvät tänne jo muuttolaatikkoviidakon keskeltä ennen kun ensimmäistäkään tapetin riekaletta on irrotettu seinästä. Sitä odotellessa suunnataan V:n kanssa takaisin ulkoilemaan. Vielä kevätpäivän kunniaksi linkki ihanaisen Mariannen blogin kevätarvontaan, jossa luvassa syötävän suloinen palkinto. :) Arvontaan pääset kuvan alta löytyvästä linkistä.

Mukavaa kevätpäivää sinulle!
- Laura

4 kommenttia:

 1. Niin piristäviä kevätkuvia! On muuten nopeen näköiset lenkkarit! ;D Täälläkin on touhuttu pihalla ja puutarhan kimpussa joka päivä. Niin ja kiva, kun linkitit arvonnan tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne!<3 Ja tietty linkkasin. :) Miten puutarhatyöt siellä sujuu? Osaan kyllä niin hyvin kuvitella sut sinne kuopimaan multaa, ja voisin kuvitella, että oot pihahommissa elementissäs. :D Innolla ootan puutarhatöittesi lopputulosta!<3

   Poista
 2. Voi Väinö on suloinen!!
  Odotan innolla sisustuspostausta. ;) Kärsimätön kohtalotoveri täälläkin, joten ymmärrän kuinka hitaalta muuttaminen voikin tuntua...:D Mutta kyllä tästä keväästä saa nauttia kaiken kärsimättömyyden keskellä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä Elisa. :D Mutta hei pian me molemmant päästään muuttamaan, ja nauttimaan omasta kodista. Hyvää kannattaa aina odottaa. :) Toivottavasti ehditään kiireen keskellä näkemään pian. <3

   Poista