sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kurkistus Väinölän kulmille

 

Tiedetään. Aloittelevan bloggaajan pahin virhe on vaikeneminen. Virhe tuli tehtyä, mutta nyt koetan korjata tämän valitettavan erheen. :)

Viime sunnuntainen äitienpäivä kului varsin mallikkaasti. Kävimme yhdessä syömässä mieheni perheen ja oman äitini kanssa. Meillä on jo muutaman vuoden ajan ollut tapana käydä yhdessä lounaalla, sillä äin yhdenkään äidin ei itse tarvitse ottaa stressiä kokkailuista, eikä "nuorisollakaan" ole mahdoton kiire syömään toisen äidin patojen äärestä toisaalle.Tänään ennätimme käydä mallailemassa tapettien mallikappaleita ja maalisävyjä uudessa kodissamme. Kiertelimme samalla pihamaalla, ja nappasinpa muutaman kuvan mitä ihanimmasta takapihastamme, joka on varsin luonnonmukainen.

Itselleni tämä on positiivinen juttu, sillä oma sielunmaisemani on aina ollut metsä. Lapsuuteni suosikkisadut sijoittuivat useimmiten metsiin, ja parhaat leikit leikittiin serkkujen kanssa lähimetsissä. 

Pidän siitä, miltä metsä tuoksuu. Rakastan vihreän eri sävyjä ja sitä, kuinka valo ja varjot vaihtelevat metsämaisemassa. (No huh, olipa runollista) Olen niin onnellinen siitä, että nyt tätä iki-ihanaa metsää löytyy heti ikkunan takana. Niin monet aamukahvit tulee kyllä kesällä nautittua takapihalla kuusipuun katveessa. Siitä olen varma.

Millainen oma sielunmaisemasi on? Oletko niin kutsuttuja meri-ihmisiä, vai lämmittääkö mieltäsi enemmän kenties järvimaisema?
Sielläpä vilahtaa myös pala itse päärakennusta. Kyllä, se on keltainen! ;)2 kommenttia:

  1. Ihana metsä! <3 Meilläkin on tuossa luttituvan takana pieni pala metsää, joka muistuttaa kyllä tällä hetkellä ehkä enemmän niittyä, kun se on niin heinittynyt. :D Tarkoitus olisi joskus tehdä siitä uudestaan metsä ja laittaa siihen kunttaa. Saattaa kyllä mennä ensi kesään. :) Mukavaa viikkoa Laura!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin? :) Me aateltiin ennen tän talon ostoa yhtenä vaihtoehtona myös rakentamista taajaman ulkopuolelle. Mikäli oltaisiin rakennettu, niin ehdottomasti olisin kanssa hankkinut sinne kunttaa pihamaalle. Maalla on kiva, kun saa metsittää omaa pihapiiriä, jos tykkää. :D Mitä parhainta viikkoa myös sinne Marianne! <3

      Poista