perjantai 29. toukokuuta 2015

(sisustus) Inspiraatiota etsimässä


Tällä hetkellä meille on ajankohtaista tämä oman kodin sisustuksen miettiminen. Oma sisustusfilosofiani rakentuu arvostamistani asioista: luonnosta, puhtaudesta, kodikkuudesta, pienestä ja kauniista, kotimaisuudesta, historiasta ja valosta. Toki sisustukseen mahtuu myös maalaisromanttiikkaa ja ripaus moderniakin otetta. En kuitenkaan tahdo, että oma kotini tulee näyttämään sisustusliikkeeltä, tai -lehden kansikuvalta. Oman kodin on oltava asujansa näköinen. Vielä muutama viikko vierähtää, ennen kuin pääsemme näyttämään, mitä se meidän kohdallamme merkitsee. ;)

Olemme rakkaan vanhimman serkkuni kanssa käytännössä kasvaneet yhdessä, ja vuosien myötä olemme oppineet arvostamaan monia samoja asioita. Ja vaikka toisaalta olemme todella erilaisia persoonia, löytyy mm. sisustusfilosofiastamme paljon samaa.  Serkkuni on taitava sisustaja, ja voi kuinka suloisesti hän osaa somistaa esille kaikki itselleen ja perheelleen rakkaat asiat. Tässä muutamia kuvia hänen taidonnäytteestään.
Tämä kodin hengetär keräilee teepannuja, ja sen sijaan, että ne pönöttäisivät tylsästi suljetussa vitriinissä, ne ovat löytäneet paikkansa keskeiseltä paikalta osana keittiötä. Hauskaa muuten, kuinka tapetti pannujen ja purnukoiden taustalla sopii näiden keräilyaarteiden luomaan tunnelmaan. Muistaakseni ainakin yksi kuvan teepannuista on tuotu Venäjältä, ja onhan tässäkin kuvassa vähän sellaista karjalaista twistiä.Olohuoneeseen on valittu paljon tummia sävyjä, mutta silti tunnelma ei ole missään nimessä synkkä. Ei vaikka mukaan sisustukseen mahtuu myös kallo sarvineen päivineen.


Makuuhuoneeseen on valittu vaaleita sävyjä, ja huone on somistettu yhteensopivilla elementeillä, kuten peili-ikkunalla ja pitsiverhoilla.Ja tässä ehkä kodin vaikuttavin sisustuselementti Piku. ;)Hyvää viikonloppua, ja kesän aloitusta
- Väinölän Laura

3 kommenttia:

 1. Kauniita juttuja! Millään en malta odottaa kuvia Väinölästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän nuo on! :) Ulkokuvia on piakkoin tulossa lisää. Sisätiloista postaan otoksia hetki, kun saadaan siellä jotain aikaan. :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista