keskiviikko 12. elokuuta 2015

Rästitöitä tekemässä

Viimeisimmässä postauksessani noin ikuisuus sitten lupasin, että uutta postausta tulisi pian... No eihän siitä mitään tullut. Mutta syy on hyvä. Minua nimittäin ahdisti koko kevään ajan suunnattomasti ajatus siitä, että nuo tekemättömät koulutyöt eivät katoa, vaikka kuinka sitä toivoisin. 

Jos olisin odottanut koko kesän ja vain lomaillut V:n kanssa, olen melko varma, etten olisi pystynyt nauttimaan yhdestäkään kesäpäivästä kunnolla, sillä tulevalle lukuvuodelle kasautuvat opinnot olisivat vaanineet mieltäni ihan varmasti päivästä toiseen. Siispä tein ratkaisuni, ja päätin omistaa tämän kesän tuon lapsukaiseni ohella opinnoille. En vain jaksanut enää voivotella sitä, kuinka paljon olisi tekemistä tuon valmistumisen eteen. Ja hyvä ideahan tuo oli. Opintopisteitä alkaa ropista ihan pian, ja nyt on jo ahdistus tiessään. Vihdoinkin myös M saa tulla arkisin töistä kotiin astetta seesteisemmän vaimon luo. :D

kuva osoitteesata: https://www.pinterest.com/pin/118852877640652186/

Ja siinäpä se viesti pähkinänkuoressa. 

Kiireisenä tämä arki jatkuu edelleen, mutta tuntuu niin hyvältä, kun voi sanoa päässeensä elämässä jollakin osa-alueella kunnon harppauksen eteenpäin. Tietenkin kolikolla oli tässäkin tilanteessa se kääntöpuoli, ettei tuolle elämän sosiaaliselle puolelle ole juurikaan jäänyt aikaa. Edes tänne en ole saanut aikaiseksi päivittää kuulumisia. Onneksi perheen kesken ollaan saatu yhteistä laatuaikaa silloin tällöin, ja V:n kanssa olen silti saanut viettää aina suuren osan päivästä. Toivottavasti syksy tuo tullessaan enemmän aikaa paitsi perhe-elämälle, myös kaikille ihanille ystäville.

Seuraava postaus sisältääkin sitten jo kuvia kotimme uudesta ilmeestä, joka toki edelleen on aika askeettinen. Kuvat on jo otettunakin, eli toivoa sopii, että postaus löytää tiensä blogiin jopa ihan lähipäivinä.

terkuin
-Laura

2 kommenttia:

 1. Kiva lukea teidän kuulumisia täältä taas pitkästä aikaa, vaikka kyllä - onneksi - ehdittiin nähdäkin äskettäin! :) Nyt siis odottelemaan uusia kuvia kodista!

  Terkkuja koko perheelle!<3
  Toivottelevat
  Minna ja Peppi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minna ja tietysti myös Peppi! <3 Oli kyllä kiva nähdä. Toivottavasti nähdään taas pian, ja mekin kuullaan taas, mitä teille kuuluu. :)

  VastaaPoista