sunnuntai 23. elokuuta 2015

Pojan oma valtakunta

Tällainen tuli meidän V:n omasta huoneesta. Oma lähtökohtani pojan huoneen sisustuksessa oli ja on se, että lapsi ei kuulu sisustukseen! Kaikki sisustusvalinnat (erityisesti) tässä huoneessa on tehty V:n omia mieltymyksiä ajatellen. Lelut sinne, mistä pienen miehen on helppo ne saada, tarpeeksi tilaa leikkiä, ja vaikka lempparilelut olisivat kuinka rumia tahansa, ne saa olla näkösällä, jos V niin itse tahtoo. Myös värimaailmaa miettiessämme päädyimme tähän perinteiseen poikien huoneen siniseen väriin, koska V:n väri on ihan ehdottomasti sininen. Oli lopulta aika vaikeaa löytää sellainen sininen maalisävy, joka ei tekisi huoneesta liian tummaa. Tonttimme on melko varjoisa ja metsäinenkin, joten ylipäätään kaikkien huoneiden värimaailmasta oli pakko tulla aika vaalea.


Valitsimme Tikkurilan maalisävyistä raikkaan "kaiku" sävyn. Vielä maalatessamme huomasimme kuitenkin, että oli maalisävy mikä vain sininen, lopputuloksesta voisi jäädä siltikin liian tumma. Lopulta päätimme jättää yhden seinistä valkoiseksi. Tälle seinälle täytyy vain kehitellä jotakin nättiä, ja V:lle mieluista. Mitähän se olisi? Ideoita otetaan vastaan. :)


Tähänkin lopputulokseen olen silti jo tyytyväinen. Pojan oma sänky puuttuu huoneesta vielä, sillä toistaiseksi V on nukkunut edelleen vanhempien makuuhuoneessa. Sekin hyvä puoli tuossa nukkumisjärjestelyssä on, että nythän täällä mahtuu paremmin leikkimään, ja legotkin saa mukavasti levitettyä ihan melkein koko lattian leveydeltä. ;)

Mukavaa sunnuntaita sinulle
- Väinölän väki

2 kommenttia:

  1. Niin ihana tuo V:n huone ja ihanasti ajateltu juuri V:n omia mieltymyksiä ja käytännöllisyyttä! <3 Seinällehän voisi laittaa pikkuisännälle tärkeitä julisteita/kuvia esim. traktoreista. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä sitten ikinäkään on se tapa, millä tuota seinää lähdetään somistelemaan, niin aika isolla varmuudella somistukseen sisältyy traktoreita. :D Kiitos ideasta Marianne!<3 :)

      Poista