sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Hänen kuninkaallisen korkeutensa kuulumiset?

Ja hänen kuninkaallinen korkeutensa on tietysti poikamme V. Kutsumme häntä välillä tällä nimityksellä, viitaten sillä pojan äärimmäisen voimakkaaseen tahtoon ja tyyliin, jolla hän varmoin ottein pitää kurissa ja nuhteessa isää, äitiä, mummuja, leikkikamuja... Ja kaikkia muita kanssaihmisiä. :D

Tämä taaperon voimakas tahto onkin yksi aiheista, joista ajattelin kirjoittaa myös kaikille muille tämän blogin löytäville äideille ja kasvattajille. En koe lapseni olevan mikään erityisen vaikea tapaus (koska lopulta kaikki lapset ansaitsevat vanhemmalta 100%), mutta voimakas luonne hänellä on. Uskon, että itseni tavoin erityisesti monet tuoreet äidit kokevat haastavana reagoida lukuisia kertoja päivässä tilanteeseen, jossa pieni taapero muuttuu nanosekunneissa maailman seesteisimmästä päivänsäteestä totaaliseksi pyörremyrskyksi.

Mutta niin ne tämän Majesteetin kuulumiset: Viimisimmän viikon aikana isänsä kertoman mukaan hän on syönyt paljon näkkileipää, herkutellut jäätelöllä, nukkunut kuin tukki päiväuniaan (teki uuden ennätyksensä: 3h 15min) ja löytänyt vessaharjan. Kun isän ja isoäidin silmät erkani pojasta hetkeksi, oli hän tallustanut vessaan, napannut vessaharjan ja alkanut sillä siivoamaan auki jäänyttä pesukonetta. Myöhemmin saman päivän aikana poika oli tuumannut, että kyllä tuo mummun ja tuffan makkarikin kaipaa vähän siivousta...Joten ei kun vessaharja mukaan ja menoksi!



Eilen poikamme V täyttikin jo 1v 1kk. Hurjaa!<3  Virstanpylväitä on myös saavutettu nyt kun meillä kävellään lujaa, sekä lisäksi syödään ja sutataan itse lusikalla. Ruokailut sujuvat entistä paremmin, sillä ruokailua helpottamaan on suuhun ilmestynyt kolme hammasta. Meillä myös tavataan sanoja "äiti", ja toistuvasti lausuttu "ti" taitaa tarkoittaa isää. Lisäksi sanavarastoon kuuluvat "mummu" "ei" ja "entiä". Kyseessä ei siis ole kahden sanan mittainen lausahdus "en tiedä", vaan pieni veikkonen on ymmärtänyt tämän ilmeisesti yhtenä sanana. ;)

Tulevasta viikosta tuleekin V:lle jännittävä. Hän nimittäin pääsee mukaan Jyväskylään äidin kanssa. Ja otetaan me toki isikin mukaan. Kovasti on äiti jo ehtinyt organisoida parin päivän mittaiselle reissulle ohjelmaa, vaikka vähän tuo reissu jännittääkin. Lupaan tänne kirjoitella, kuinka reissu pienen kanssa onnistuu. :)

P.S Ärsyttävää, että tuo ylempi kuva ei pysy ruodussa laisinkaan. Ehkä opin tämän blogin ulkoasun hallinnan vielä jossakin vaiheessa. ;)


hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
- Laura

3 kommenttia:

  1. Ihana kuullä pikkumiehen kuulumisia, on taas jo niin isomman näköinen näissäkin kuvissa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän tuo on! ♡ Harmin paikka, kun meillä menee taas Jyväskyläilyt niin ristiin, mutta onneks kesä on pian! Sit nähdään. Väinölässä ja/tai Myllyhaassa. <3

      Poista
    2. Niinhän tuo on! ♡ Harmin paikka, kun meillä menee taas Jyväskyläilyt niin ristiin, mutta onneks kesä on pian! Sit nähdään. Väinölässä ja/tai Myllyhaassa. <3

      Poista