perjantai 17. huhtikuuta 2015

 Ensimmäinen blogikirjoitukseni


Esikoisemme synnyttyä aloin miettiä oman blogin luomista. En siksi, että saisin jakaa aivan koko elämäni kaikelle kansalle, vaan siksi, että tahdoin jakaa elämämme pienet ilot erityisesti omille rakkaille perheenjäsenille, lähisuvulle ja ystäville. Toki tämä blogi on avoinna myös kaikille muille lukijoille - tervetuloa lueskelemaan! :)

Lähipiirini on täynnä aitoja, hauskoja ja hyväsydämisiä ihmisiä, joista saan olla onnellinen. Olen niin etuoikeutettu tuntemaan teidät kaikki. Perheenjäsenet, te ketkä kuulutte elämäämme heidän kauttaan, ystävät, sukulaiset, kummit ja kaverit: kiitos, että kuulutte elämäämme! Toisaalta olen syvästi pahoillani siitä, ettei minulla riitä millään aikaa teille kaikille niin paljon, kun tahtoisin. 

Opiskelujemmekin aikana olemme mieheni M:n kanssa ystävystyneet lukuisten mahtavien tyyppien kanssa. Nämä ystävät kuitenkin asuvat meistä (aivan liian) kaukana, ja siksi tapaamisia on vaikea välillä järjestää. Tämä blogi avataan nyt myös siksi, että ystävämme täällä ja tuolla voivat kurkistaa elämäämme täällä rauhaisissa maalaismaisemissa. Jos mahdollista, kirjoitelkaa kommentteihin myös omia kuulumisianne ystävät ja tuttavat rakkaat! Niitä on aina ilo kuulla.

Nyt meillä tosiaan on onneksi uusi avarampi oma koti, jonne voimme kutsua teitä ystäviä ja sukulaisia enemmän kyläilemään. Muutto uuteen kotiin lähestyy, ja kunhan muuttorumba hellitää, ovat kaikki ystävät ja sukulaiset tervetulleita kyläilemään.

Mutta tosissaan: Silloin kun ette pääse kyläilemään meille kotiin, vierailkaa toki täällä ja kurkistakaa, mitä "Väinöläksi" nimeämälleni talolle ja sen väelle kuuluu.

P.S. Tämä hehkutukseni teistä kaikista pakottaa minut vielä muistuttamaan kaikkia lukijoita yhdestä tärkeästä asiasta: Älkää jättäkö läheistänne yksin. Pitäkää huolta toisistanne. Muistakaa, kuinka tärkeää on, että meillä jokaisella on elämässä joku joka välittää. Haastan kaikki tänään muistuttamaan jotakin läheistään siitä, kuinka paljon tämä merkitsee.

Aurinkoisin terveisin
Laura

5 kommenttia:

 1. P.S Tämä blogi on toki vielä vähän kesken ulkoasultaan ym. Älkää antako sen häiritä. :)

  VastaaPoista
 2. Jipii! Onnea uudelle blogille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oman blogin myötä tulee seurattua myös aktiivisemmin tuota teidän yli-ihanaa blogia! <3

   Poista
 3. Jee, ihan mahtavaa! Tosi kiva, kun pääsee seuraamaan teidän kuulumisia täältä ja eiköhän me nyt tänä kesänä ehditä jo Väinölään vierailemaankin! ;) Ihana aloitusteksti, jään innolla seuraamaan! <3

  VastaaPoista