tiistai 8. syyskuuta 2015

Tervetuloa syyskuu!

On tämäkin. Ympärillä kaikkia harmittaa, kun kesä ja lämpimät säät loppuivat jo. Toki kesä on mukavaa aikaa, mutta meidän perheessä otetaan kyllä jo riemulla syksy vastaan. Tässä talossa ei liiemmin kaivata noita yli 24 let's go -asteita, vaan me arktiset lapset tykätään niiiiiin paljon enemmän tästä, kun ilmat viilenevät.


Lisäksi syksy voi parhaimmillaan olla ihan valtavan kaunista aikaa. Toivottavasti lehdet jaksaa riippua puissa vielä sen verran, että niiden väriloistosta saa nauttia pitkälle yli syyskuun. V on nauttinut viime päivät ehkä eniten seikkailuista omalla takapihalla. Hassua, mutta tämä pieni mies näyttää vasta hoksanneen, että tuossahan on ihan ikkunan takana vaikka kuinka mielenkiintoinen metsäkaistale, jossa riittää tutkittavaa moneksi päiväksi.
Vireyttä syksyyn meillä on lähdetty hakemaan myös lenkkipoluilta koko perheen voimin. Tähän asti olemme juosseet M:n kanssa lähinnä erikseen (eikä vähiten siksi, että suoraan sanottuna en pysy M:n perässä millään). Joitakin viikkoja sitten kokeilimme, tulisiko meistä edes suhteellisen tasavertaiset lenkkeilijät, jos M:n eteen laitettaisiin 22kg tavaraa: eli lastenvaunut ja pieni poika sinne istumaan. Kokeilu osoittautui tosi hyväksi ideaksi, ja nyt ollaan jo monina iltoina lähdetty yhdessä ulos juoksulenkkareissa. Isin ja äidin lisäksi näistä lenkeistä nauttii myös V. Näitä paikallisia lenkkimaisemia kelpaa vaunuistakin katsella.
Voitin tässä taannoin blogiarvonnan Johannan blogista: Jos sun lysti on - käsityöblogi
Näiden ihanan pehmeiden lankakerien, ja maistuvan valkoisen teen kera kelpaa päättää yksi jos toinenkin sateinen syysilta.Näissä merkeissä meillä on otettu nyt syksy innolla vastaan. Mistä sinä syksyssä nautit?

parhain terkuin
-Laura5 kommenttia:

 1. Vaikka mä nautin kuumista hellekeleistäkin, tuntuu syksykin kivalta! Syksy on ihan parasta ainakin hauvan mielestä, kun kuumuus on väistynyt ja saa taas olla pihalla näissä hauvalle sopivissa lämpötiloissa - kunpa suurimmilta myrskysateilta vain vältyttäis. Vielä ois viimeinen suuremman kylän syksy edessä, ennen kun päästään taas maalle ;) Marraskuussa ollaan taas siellä suunnilla, nähtäisiinpä pian! <3

  Terveisiä miehille - ehkä M saa lisää kinuskia seuraavaksi ja kiitos pikkuinen avusta yhteisessä projektissamme (; Siiii juuu suuun!

  M & hauva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. V auttaa sua oikein mielellään. Tuossa juuri kerättiin taas yksi kansi talteen. ;) Toivotaan, että myrskyt pysyy poissa sieltä ja täältä! Tää teidänki viiminen ison kylän syksy menee varmasti tosi vauhdilla, mikäli vanhat merkit paikkansa pitää. Ensi kuussa oon viimeistään tulossa käymään siellä. Sitten viimeistään nähdään!<3 Miehiltä terkkuja myös teille! Käskivät tein tulla taas pian kyläilemään. :)

   Poista
 2. Kyllä nyt saa syksy munkin puolesta jo tulla. On nuo teidän lenkkimaisemat kyllä aika ihania. Samoin kuin oma pikkumetsä, jossa V voi seikkailla. :) Terkkuja täältäkin koko perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne!<3 Terkutkin menivät perille. :)

   Poista
 3. Hienoa, että paketti löysi tiensä perille!

  Minä rakastan syksyä, se on jotenkin niin kaunista ja rauhallista aikaa. En juurikaan tykkää helteistä, joten tämä kesä oli minulle oikein sopiva muutenkin :)
  Oikein ihanaa syksyä teidän perheelle!

  VastaaPoista