lauantai 7. tammikuuta 2017

Vuodenvaihteen kollaasi!

Hyvää tammikuista lauantaita jokaiselle. Eilen vietettiin loppiaista ja aloin sen kunniaksi selailla puhelimeen kertyneitä otoksia joulukuulta. Sain meidän retkikuvista lopulta niin hyvän fiiliksen, että päätin jakaa perheemme vuodenvaihteen kuvat tännekin.

Viime kuussa meillä retkeiltiin ja lomailtiin. Huomisen jälkeen koittaa taas paluu arkeen, mutta ensimmäistä kertaa valovuosiin voin rehellisesti sanoa, että arki otetaan meillä vastaan virkeänä ja hyvillä mielin! Suhteellisen stressitön Joulu, vapaa-aika, ystävät ja perheen yhteiset hetket ovat tehneet tehtävänsä. Olen ihan varma, että tästä vuodesta tulee kokemisen arvoinen. 


Meillä on onni asua tällaisen keitaan lähellä. Täällä olemme retkeilleet V:n kanssa jo kerran jos toisenkin. Itse kun olen niitä äitejä, jotka tykkäävät viedä jälkikasvunsa ennemmin metsään kuin huvipuistoihin. Toki V nauttii välillä myös päivistä leikkipuistoissa ja vastaavissa, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan metsä tuntuu olevan pienelle ihan erityisen mieluinen pelikenttä ja leikkipaikka. Näissä maisemissa retkeiltiin uuden vuoden aattona. Kaunista oli, vaikka nämä talvimaisemat eivät vielä olleetkaan lumipeitteen alla.Näiden kuvien ja tunnelmien myötä haluan toivottaa kaikille tutuille ja tuntemattomille oikein mukavaa tammikuuta ja kaikkea hyvää alkavaan vuoteen! Terveisin
Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti